Hlavné menu

  • Dotácia na stravu - informácie pre rodičov

    Vážení rodičia,

    ak Vaše dieťa navštevuje ZŠ alebo posledný ročník MŠ a máte záujem od 01.05.2023 o poskytovanie dotácie na stravu na Vaše dieťa, je nevyhnutné požiadať o dotáciu na tlačive  Žiadosť o poskytnutie dotácie na stravu.

    Rodičia môžu súčasne poberať dotáciu na stravu aj daňový bonus.

    Vyplnenú a podpísanú žiadosť žiadame doručiť najneskôr do 14.4.2023 zariadeniu školského stravovania - vedúcej školskej jedálne. Ak nepožiadate o dotáciu na stravu v stanovenom termíne, nebude možné v tomto šk. roku poskytovať na  dieťa dotáciu na stravu.  

    Žiadosť o poskytnutie dotácie na stravu je možné odvolať.  V prípade, že sa Vaše dieťa v šk. r. 2022/2023 v školskej jedálni nestravuje, ale od mája má záujem o stravovanie, je potrebné požiadať o zaradenie dieťaťa do zoznamu stravníkov t.j. vyplniť Zápisný lístok stravníka a odovzdať ho vedúcej školskej jedálne.

  • Zápis žiakov do 1.ročníka

    Oznámenie

    o zápise žiakov do 1. ročníka základnej školy pre školský rok 2023/2024

    Zápis žiakov do 1. ročníka ZŠ s MŠ Prietržka pre školský rok 2023/2024 sa uskutoční v zmysle VZN č. 16/2008 Obce Prietržka dňa:

    • 12. apríla 2023 (streda) od 13:00 do 16:00 hod.
    • 13. apríla 2023 (štvrtok) od 14:00 do 17:00 hod. v budove základnej školy

    Podmienky zápisu:

    1. Podmienky zápisu upravuje § 19 a 20 zákona NR SR č. 245/2008 Z. z. zákona o výchove a vzdelávaní (školský zákon).
    2. Na zápis prichádza zákonný zástupca spolu s dieťaťom.
    3. Zápisu sa zúčastňujú deti narodené od 1.9.2016 do 31.8.2017, ako aj deti, ktoré pokračovali v plnení predprimárneho vzdelávania v MŠ.
    4. Prihlášku si môžete vyzdvihnúť v ZŠ Prietržka, alebo ju môžete vyplniť až pri zápise. Rodičia detí MŠ Prietržka ju dostanú od pani učiteľky v materskej škole.
    5. Vyplnenú a podpísanú prihlášku (spolu s rodným listom dieťaťa a občianskym preukazom kvôli overeniu údajov) si prineste so sebou na zápis.
    6. Je nutné, aby prihlášku do prvého ročníka podpísali obaja zákonní zástupcovia.
    7. Prihlášku do ZŠ musíte vypísať, aj keď žiadate pokračovanie plnenia povinného predprimárneho vzdelávania v materskej škole (bývalý odklad). 
    8. Zákonní zástupcovia môžu svoje dieťa zapísať iba na jednu základnú školu!
    9. V prípade, že sa nemôžete dostaviť v danom termíne, môžete zavolať do školy na tel. č.: 034/668 3106 a dohodnúť si náhradný termín.

    Všeobecné podmienky zápisu dieťaťa na plnenie povinnej školskej dochádzky:

    1. Do prvého ročníka základnej školy sa prijíma dieťa, ktoré dovŕšilo 6. rok veku a školskú spôsobilosť.
    2. Ak po dovŕšení šiesteho roku veku nedosiahne dieťa školskú spôsobilosť, riaditeľka školy rozhodne na základe žiadosti zákonného zástupcu o pokračovaní plnenia povinného predprimárneho vzdelávania v materskej škole. Súčasťou žiadosti je odporučenie všeobecného lekára pre deti a dorast a príslušného poradenského zariadenia.
    3.  Do 1. ročníka ZŠ možno výnimočne prijať aj dieťa, ktoré k 31. 08. 2023 nedovŕši šiesty rok veku, ak o to zákonný zástupca na zápise požiada a k žiadosti doloží súhlasné vyjadrenie všeobecného lekára pre deti a dorast a príslušného poradenského zariadenia. (Je potrebné potvrdenie o plnení predprimárneho vzdelávania)
    4. Do triedy ZŠ možno zaradiť aj žiaka so špeciálnymi výchovno-vzdelávacími potrebami. O prijatí rozhodne riaditeľka školy na základe písomnej žiadosti zákonného zástupcu a písomného vyjadrenia zariadenia poradenstva a prevencie , vydaného na základe diagnostického vyšetrenia dieťaťa.
    5. Rozhodnutie o prijatí/neprijatí dieťaťa do školy vydá riaditeľ školy do 15. júna 2023. Rozhodnutie sa doručuje obom zákonným zástupcom. 
    6. Základná škola vyžaduje pri zápise údaje podľa § 20 ods. 4 školského zákona:

            a) osobné údaje o dieťati v rozsahu

    • meno, priezvisko a rodné priezvisko (je žiaduce, aby bolo uvedené v tvare totožnom ako na rodnom liste),
    • dátum a miesto narodenia,
    • adresa trvalého pobytu alebo adresa miesta, kde sa dieťa obvykle zdržiava, ak sa nezdržiava na adrese trvalého pobytu,
    • rodné číslo,
    • štátna príslušnosť,
    • národnosť,

            b) osobné údaje o zákonných zástupcoch dieťaťa v rozsahu:

    • titul, meno a priezvisko, rodné priezvisko,
    • adresa bydliska a druh pobytu,
    • kontakt na účely komunikácie.
  • POZVÁNKA na rodičovské združenie

    Vážení rodičia,

    pozývame Vás na triedne rodičovské združenie,

    ktoré sa uskutoční v piatok 14. 10. 2022 o 16:00 hod,

    v triedach našej školy.

  • JESENNÉ POOBEDIE

    Dňa 7.10.2022 sa deti vyšantili na bývalom ihrisku pri púšťaní šarkanov.  Aj napriek menším kolíziám pri zamotaní si deti užili veľa radosti a spoločne so svojimi kamarátmi, rodičmi a starými rodičmi sa tešili  obľúbenej aktivite. Ihrisko bolo plné pestrofarebných šarkanov a usmiatych detí, ktoré sa tešili z tohto pekného jesenného dňa.

    Jesenné poobedie obohatili krásnou výstavkou jesenných prác deti z materskej školy spolu s pani učiteľkami. Členky z Jednoty dôchodcov Prietržka  a niektoré mamičky sa zasa postarali o veľmi chutné jesenné dobroty. Toto pekné poobedie ukončila opekačka.

    Vďaka patrí všetkým, ktorí pomohli a podporili zrealizovať toto jesenné poobedie.

    Už teraz sa tešíme na budúcu spoločnú Šarkaniádu 2023.

  • Rozprávkový pochod

  • Zápis do prvého ročníka

    Zápis do prvého ročníka na školský rok 2022/2023 sa uskutoční v stredu 13. 4. 2022 v čase od 7.45 do 13.00 hod.

    Na zápis prichádza zákonný zástupca spolu s dieťaťom.

    Zápisu sa zúčastňujú deti narodené od 1.9.2015 do 31.8.2016, ako aj deti, ktoré pokračovali v plnení predprimárneho vzdelávania v MŠ.

    Prihlášku si môžete vyzdvihnúť v ZŠ Prietržka, alebo ju môžete vyplniť až pri zápise. Rodičia detí MŠ Prietržka ju dostanú od pani učiteľky v materskej škole.

    Vyplnenú a podpísanú prihlášku (spolu s rodným listom dieťaťa a občianskym preukazom kvôli overeniu údajov) si prineste so sebou na zápis.

    Je nutné, aby prihlášku do prvého ročníka podpísali obaja zákonní zástupcovia.

    Prihlášku do ZŠ musíte vypísať, aj keď žiadate pokračovanie plnenia povinného predprimárneho vzdelávania v materskej škole (bývalý odklad). 

    V prípade, že sa nemôžete dostaviť v danom termíne, môžete zavolať do školy na tel. č.: 0346683106 a dohodnúť si náhradný termín.

     

  • Slávnostné otvorenie školského roka

    Vážení rodičia, milí žiaci,

    slávnostné otvorenie školského roka sa uskutoční vo štvrtok 2. septembra 2021 o 8.30 hod. v budove školy. Do budovy vstupujú žiaci 2. – 4. ročníka bez sprievodu rodiča. Žiaci 1. ročníka môžu vstúpiť  v sprievode rodiča.

    Školský klub detí aj školská jedáleň budú v prevádzke od piatka 3. septembra 2021.

     

    Pri vstupe do budovy školy platí vyhláška ÚVZ SR, ktorou sa nariaďuje povinnosť prekrytia horných dýchacích ciest.

    ŽIACI A ZAMESTNANCI ŠKOLY SÚ POVINNÍ MAŤ POČAS VYUČOVANIA PREKRYTÉ HORNÉ  DÝCHACIE CESTY RÚŠKOM ALEBO RESPIRÁTOROM.

    Zákonný zástupca má zabezpečiť pre žiaka minimálne dve rúška na každý deň (jedno má slúžiť ako náhradné) a jednorazové vreckovky.

    Pri prvom nástupe do školy žiaci prinesú vyplnené tlačivo „Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti“. Toto vyhlásenie sa predkladá aj po každom prerušení dochádzky do školy v trvaní 3 a viac po sebe nasledujúcich kalendárnych dní, teda vrátane víkendov a sviatkov.

    Tlačivo si môžete stiahnuť na stránke školy, alebo vyzdvihnúť v utorok 31. 8. 2021 na Obecnom úrade v Prietržke od 8. 30 hod.

     Žiak s príznakmi ochorenia zostáva doma!

    Zákonný zástupca môže žiaka ospravedlniť na 5 po sebe idúcich vyučovacích dní. Pri absencii viac ako 5 po sebe idúcich vyučovacích dní z dôvodu ochorenia musí predložiť „ Potvrdenie o chorobe“ od detského lekára, v opačnom prípade pôjde o neospravedlnenú neprítomnosť na vyučovaní.

    Zákonný zástupca je povinný oznámiť škole informáciu o kontakte žiaka s osobou pozitívnou na ochorenie COVID-19 alebo informáciu o nariadenej karanténe žiakovi všeobecným lekárom pre deti a dorast alebo miestne príslušným RÚVZ. Zákonný zástupca taktiež bezodkladne informuje školu v prípade potvrdenia na ochorenie COVID-19. Žiak v týchto prípadoch nemôže navštevovať školu.

    Oznam pre osoby vstupujúce do objektu školy a školského zariadenia

    Nikto s príznakmi infekcie dýchacích ciest, ktoré by mohli zodpovedať známym príznakom ochorenia COVID-19 (neprimeraná únava, bolesť hlavy a tela, zvýšená telesná teplota, kožná vyrážka, nádcha, bolesť hrdla, strata čuchu a chuti, kašeľ, sťažené dýchanie, známky ochorenia tráviaceho traktu bolesť brucha, vracanie, hnačka), ako aj inej infekčnej choroby nesmie vstúpiť do priestorov školy a školského zariadenia. Pri výskyte týchto príznakov je potrebné telefonicky kontaktovať lekára.

    Tlačivo "Písomné vyhlásenie o bezpríznakovosti" je možné stiahnuť na nasledujúcom odkaze:

     

     

     

  • OZNAM PRE RODIČOV - DOTÁCIA

    Dňa 01.08.2021 nadobudnú účinnosť nové právne úpravy zákona o dotáciách v pôsobnosti Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR, ktorými sa menia podmienky dotácií na stravu v školskej jedálni.

    Od nového školského roku 2021/2022 sa jedná najmä o nasledovné zmeny:

    - ukončenie plošného poskytovania dotácii na stravu v ZŠ a poslednom ročníku MŠ,

    - doplnenie novej skupiny detí, ktoré majú nárok na poskytovanie dotácie a tou sú deti, ktoré žijú v domácnosti, ktorej členovia si neuplatnili, alebo nemohli uplatniť nárok na daňový bonus.

    V tejto súvislosti upozorňujeme zákonného zástupcu dieťaťa, že k poskytnutiu dotácii na stravu od 1.9.2021 je potrebné predložiť:

    - potvrdenie, že dieťa žije v domácnosti, ktorej sa poskytuje pomoc v hmotnej núdzi, (vydáva príslušný úrad práce, sociálnych vecí a rodiny),

    - potvrdenie, že dieťa žije v domácnosti, ktorej príjem je najviac vo výške životného minima, (vydáva príslušný úrad práce, sociálnych vecí a rodiny),

    - čestné prehlásenie o neuplatnení nároku na sumu daňového zvýhodnenia na vyživované dieťa každého zákonného zástupcu - člena domácnosti /obaja rodičia/ (môžete si ho stiahnuť na stránke školy).

    Zákonný zástupca dieťaťa doručí horeuvedené potvrdenia alebo čestné vyhlásenie na Obecný úrad v Prietržke do 6. 8. 2021. V opačnom prípade nebude možné poskytnúť dotáciu na stravu a za stravu bude zákonný zástupca dieťaťa platiť príspevok na stravovanie.

     

     

    Spôsob úhrady :

    Platba za stravu sa uhrádza mesačne vopred k 20.dňu v mesiaci a to:

    • Bankovým prevodom
    • Poštovou poukážkou

     

    Číslo účtu ŠJ: IBAN SK34 5600 0000 0026 0042 3006

     

    Denný poplatok za stravu je 1,15 e

    Hodnota stravného za celý mesiac je 23,-e

     

    Tlačivo čestné vyhlásenie  nájdete na nasledujúcom odkaze:

     

  • Informácia pre rodičov

    Podľa usmernení MŠVVaŠ SR a na základe vyhlášky č. 200 ÚVZ SR zákonný zástupca predkladá pri prerušení školskej dochádzky na viac ako 3 dni (vrátane sviatkov a víkendov) čestné vyhlásenie o bezinfekčnosti.

    Naďalej platí, že zákonný zástupca nemá povinnosť predkladať negatívny výsledok testu.

    Tlačivo nájdete na nasledujúcom odkaze:

     

  • Zápis detí do 1. ročníka

    Zápis detí sa uskutoční do 20. 4. 2021.

    Zapisujú sa deti narodené od 1. 9. 2014 do 31.8. 2015 a deti, ktoré mali v školskom roku 2020/2021 odklad povinnej školskej dochádzky.

    Rodičia detí, ktoré navštevujú MŠ v Prietržke, si vyzdvihnú prihlášku v MŠ od 13. 4. 2021. Doma ju vyplnia a prinesú  do ZŠ, alebo odovzdajú v MŠ do 20. 4. 2021 do 15.00 hod.

    Ostatní rodičia si vyzdvihnú prihlášku v ZŠ Prietržka od 13. 4. 2021 do 19. 4. 2021 v čase od 8.00 do 16.00 hod., doma ju vyplnia a prinesú do školy do 20. 4. 2021 do 15.00 hod.

    Je nutné, aby prihlášku do prvého ročníka podpísali obaja zákonní zástupcovia, rovnako aj prípadný odklad.

    Odklad povinnej školskej dochádzky tak, ako doteraz, už nie je, nahrádza ho žiadosť o pokračovanie plnenia povinného predprimárneho vzdelávania v materskej škole.

    Prihlášku do ZŠ musíte vypísať, aj keď žiadate pokračovanie plnenia povinného predprimárneho vzdelávania v materskej škole (bývalý odklad).

  • Nástup do školy 8. 3. 2021

    Vážení rodičia,

    žiaci v pondelok ráno 8. 3. 2021 pri nástupe do školy odovzdajú nové aktuálne tlačivo Čestné vyhlásenie a kópiu negatívneho testu, ktorý nesmie byť starší ako 7 dní.

    Nové tlačivo nájdete na nasledujúcom odkaze:  

     

  • Gesto pre mesto

    Vážení rodičia,

    naša škola sa zapojila do projektu Gesto pre mesto, kde môžeme získať 2000 eur na digitálne vybavenie.

    Hlasovanie verejnosti prebieha od 1. marca do 1. apríla 2021. Názov projektu našej školy je: Digitálna učebňa pre ZŠ Prietržka.

    Prosíme Vás, aby ste poslali hlas pre našu školu. Hlasovať môže každý občan. Zahlasovať môžte na nasledujúcom linku, kde zadáte svoje údaje a zahlasujete:

    https://www.gestopremesto.sk/hlasovanie/trnavsky-kraj/9659

     

    Ďakujeme za spoluprácu.

     

     

  • Informácia o testovaní

    Mobilné odberové miesta

    Aktualizácia ku dňu 18.2.2021

    Pre antigénové testovanie verejnosti sú otvorené nasledujúce mobilné odberové miesta:

    !!!Fakultná nemocnica od dnes 18.2.2021 do odvolania zatvorené!!!

    NA REGISTRÁCIU

    • ZUŠ - otvorené piatok až nedeľa (19.2.-21.2.2021), v čase od 9,00-18,00. Prestávka na obed od 13,00-14,00.

     Link na prihlásenie:

    https://skalica.rychlejsie.sk/

    BEZ REGISTRÁCIE

    • ORLOVŇA - otvorené piatok až nedeľa (19.2.-21.2.2021), v čase od 9,00-18,00. Prestávka na obed od 13,00-14,00. Zatiaľ bez registračného systému.

     

    • KINO - Laser Therapy - otvorené pondelok až nedeľa, v čase od 9,00-18,00. Prestávka na obed od 13,00-14,00. Zatiaľ bez registračného systému.

     

    • Tehelňa 39 - budova Vináreň pri Hájku - otvorené pondelok až nedeľa, od 8,00-16,00. Prestávka na obed od 12,00-13,00. Zatiaľ bez registračného systému.

     

    Za antigénové testovanie neplatíte.

     

    PCR testovanie:

    Fakultná nemocnica - pondelok až piatok od 7,00-13,00. Registrácia na COVID PASS, www.korona.gov.sk.

  • Informácie k nástupu žiakov do školy

    Vážení rodičia,

    v pondelok 8. 2. 2021 každý žiak pri vstupe do školy odovzdá tlačivo Čestné vyhlásenie o bezinfekčnosti zákonného zástupcu spolu s kópiou výsledku negatívneho testu zákonného zástupcu(negatívny test nesmie byť starší ako 7 dní). Je potrebné priniesť aktuálne tlačivo (dolu na odkaze), iné tlačivo je neplatné.

    Žiadame Vás, aby ste informovali triedneho učiteľa/riaditeľku školy o prípadných pozitívnych členoch rodiny.

    Ak zákonný zástupca neabsolvuje testovanie, žiak sa nebude zúčastňovať prezenčného vyučovania. Zákonný zástupca je povinný zabezpečiť kontakt so školou ohľadom vzdelávania dieťaťa, ktoré bude prebiehať formou zadávania úloh, ako je to bežné pri chorobe. Zákonný zástupca nemá nárok na tzv. pandemickú OČR.

    V prípade, že si niekto nemá možnosť vytlačiť Čestné vyhlásenie, v pondelok ráno príde o 7.45 hod. aj s dieťaťom a pred školou ho vypíše a odovzdá.

     

    Tlačivo Informácie pre dotknuté osoby slúži iba na prečítanie a netreba ho nosiť do školy.

    Tlačivo Čestné vyhlásenie, ktoré je potrebné priniesť vyplnené a podpísané do školy, je možné stiahnuť a vytlačiť na nasledujúcom odkaze.

     

  • Hodnotenie žiakov za prvý polrok školského roka 2020/2021

    Vážení rodičia,

     v zmysle Usmernenia MŠVVaŠ SR Vás chceme informovať o celkovom hodnotení žiakov základných škôl počas mimoriadnej situácie a núdzového stavu v súvislosti s ochorením COVID-19.

    V 1. ročníku sa realizuje celkové hodnotenie z predmetov SJL, MAT a PRV slovným hodnotením. Výchovy VYV, HUV, TSV, NBV, ETV budú  hodnotené „absolvoval/a“.

    V 2.-4. ročníku budú výchovno- vzdelávacie výsledky - klasifikované známkou z predmetov SJL, MAT, PDA, VLA , PRV a ANJ. Výchovy VYV, HUV, PVC, TSV, NBV, ETV a INF  budú  hodnotené „absolvoval/a alebo neabsolvoval/a."

    PaedDr. Andrea Blanáriková

     

  • Oznam - dištančné vzdelávanie

    Vážení rodičia,

    dištančné vzdelávanie bude prebiehať aj v budúcom týždni od 18. 1. do 22. 1. 2021.

    Ďalšie informácie budeme pridávať podľa aktuálneho stavu a pokynov MŠVVaŠ SR.

    Ďakujeme za pochopenie.

  • Dištančné vzdelávanie

    Vážení rodičia,

    na základe rozhodnutia Ministerstva školstva od pondelka 11. 1. 2021 prechádzajú žiaci 1. stupňa (1. - 4. ročník) na dištančné vzdelávanie(online).

    Predpokladaný nástup do školy je 18. 1. 2021.

    Ďakujeme za pochopenie.

  • Vianočné prázdniny

    Vianočné prázdniny budú od  21. 12. 2020 do  8. 1. 2021. Predpokladaný termín nástupu žiakov do škôl je pondelok 11. 1. 2021. O podmienkach nástupu žiakov do škôl a prípadných zmenách vás  budeme priebežne informovať.

    Ďakujeme za pochopenie.

  • Oznam

     

     Vážení rodičia,

    v utorok 10. 11. 2020 musí každý žiak pri nástupe do školy odovzdať vyhlásenie zákonného zástupcu o bezinfekčnosti.

    Prosím vyplnené a podpísané tlačivo ráno pri vstupe do školy odovzdať. Pokiaľ niekto nemá možnosť vytlačiť si vyhlásenie, môže ho ráno vypísať pred školou.

    Ak je dieťa alebo žiak v povinnej 10-dňovej izolácii z dôvodu svojho pozitívneho výsledku alebo pozitívneho výsledku testu člena jeho domácnosti, zákonný zástupca informuje lekára podľa § 1 ods. 2 písm.b) vyhlášky č. 15. Zákonný zástupca oznamuje škole povinnú izoláciu dieťaťa alebo žiaka. Pri návrate do školy po ukončení 10-dňovej povinnej izolácie odovzdáva zákonný zástupca škole potvrdenie od lekára.

    Zákonný zástupca, ktorý sa nevie preukázať negatívnym výsledkom testu, podľa vyhlášky č. 20 nemôže vstúpiť do vnútorných a vonkajších priestorov školy alebo školského zariadenia. Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR v tomto prípade odporúča, aby zákonný zástupca neumiestňoval dieťa do školy a materskej školy na najbližších 10 kalendárnych dní. Pokiaľ ide o zákonného zástupcu žiaka základnej školy, ministerstvo odporúča zákonnému zástupcovi postupovať v zmysle bodu 5. Rozhodnutia ministra školstva z 28. augusta 2020, t. j. ospravedlniť žiaka z vyučovania na 5 za sebou nasledujúcich vyučovacích dní. Žiaci, ktorí už pri prvom kole testovania boli na 5 vyučovacích dní ospravedlnení (z dôvodu, že sa netestovali zákonní zástupcovia) a zároveň splnili odporúčanie absolvovania 10 dňovej izolácie, sa môžu v zmysle epidemiologických pravidiel vrátiť do školy a materskej školy. Pri návrate do školy po viac ako troch dňoch predkladá zákonný zástupca vyhlásenie o bezinfekčnosti.

    Riaďte sa prosím aktuálnymi usmerneniami, buďte ohľaduplní k ostatným žiakom i zamestnancom školy. Pri podozrení na ochorenie nechajte dieťa doma.

    Tlačivo nájdete tu:

  • Usmernenie Ministerstva školstva

    Ak je dieťa alebo žiak v povinnej 10-dňovej izolácii z dôvodu svojho pozitívneho výsledku alebo pozitívneho výsledku testu člena jeho domácnosti, zákonný zástupca informuje lekára podľa § 1 ods. 2 písm.b) vyhlášky č. 15. Zákonný zástupca oznamuje škole povinnú izoláciu dieťaťa alebo žiaka. Pri návrate do školy po ukončení 10-dňovej povinnej izolácie odovzdáva zákonný zástupca škole potvrdenie od lekára.

    Zákonný zástupca, ktorý sa nevie preukázať negatívnym výsledkom testu, podľa vyhláškyč. 16 nemôže vstúpiť do vnútorných a vonkajších priestorov školy alebo školského zariadenia. Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR v tomto prípade odporúča, aby zákonný zástupca neumiestňoval dieťa do materskej školy na najbližších 10 kalendárnych dní. Pokiaľ ide o zákonného zástupcu žiaka základnej školy, ministerstvo odporúča zákonnému zástupcovi postupovať v zmysle bodu 5. Rozhodnutia ministra školstva z 28. augusta 2020, t. j. ospravedlniť žiaka z vyučovania na 5 za sebou nasledujúcich vyučovacích dní. V tomto prípade ide o 3. november, 4. november, 5. november, 10. november a 11. november 2020. Pri návrate do školy po viac ako troch dňoch predkladá zákonný zástupca vyhlásenie o bezinfekčnosti.

    Dieťa v materskej škole, žiak nultého a prvého až štvrtého ročníka základnej školy a žiak základnej školy pre žiakov so špeciálnymi výchovno-vzdelávacími potrebami,ktorý sa nezúčastnil testovania,majú podľa § 1 ods.2 písm.f) aq) vyhlášky č. 16 povolený vstup do školy aj bez preukázania negatívneho výsledku testu.Pri návrate do školy po viac ako troch dňoch predkladá vyhlásenie o bezinfekčnosti.

Novinky

Kontakt

  • Základná škola Prietržka
    ZŠ s MŠ
    Prietržka 92
    908 49
  • +421 34 668 31 06

Fotogaléria